Blogi

  Lantion seutu näyttä hyvältä, jos siinä on vähän kolmiota, joten. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Posliini, koska silloin suuseksin antaminen on jotenkin helvetin kiihottavaa. Luonnontilaista puskaa hehkuttivat muiden muassa näyttelijät. Alapäkarvoitus on viimein jokaisen oma asia. Jos huonosti käy, iho voi tulehtua. Mikenas esittelee videolla ajelematonta itseän ja hän kertoo, miksi on tähän ratkaisuun pätynyt. Vaikka alapäkarvat kuumentavat tunteita etenkin feministipiireissä, puskiin ja posliineihin ei ole aina pakko suhtautua niin vakavasti. Kaksi kolmesta amerikkalaisista miehistä poistaa häpykarvojaan, naisista näin tekee 85 prosenttia. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

  Live sex chat finnish legs and feet

  Miten naiset ajelevat intiimialueitaan? Naiset vastaavat - Lifestyle Keskustelu - Pidätkö outona jos nainen ei sheivaa alapätän tai Monillahan on karvat tallella, mutta sillä tarkoitetaan jotain pientä viirua kummulla joka. Eli miten nä alapä karvat kannattais ajella. Pornoelokuvissa kaikki naiset on sheivattu, mutta ei oikeessa elämässä. Siksikin vapaiden naisten (ja muidenkin ) on paljon viisaampaa pitä yllä tuuheaa pehkoa. Tutkimuksen mukaan 42,5 prosenttia naisista antoi karvoituksensa olla luonnontilassa. Alapä karvojen ajelu naiset ) - Suomi24 Keskustelut Vapaat naiset alapän sheivaus / Livesex sex Sheivaaminen naisten ja miesten välillä Sittemmin muotiin on tullut alapän karvojen trimmaus erilaisine. Jäkö sellanen pieni sänki silti sheivauksen jälkeen? D Oon kuullu että ne olis parempia kun ne naisille myytävät.

  Miten te naiset pidätte tuon alapän siistinä? Mitä mieltä olette tällaisesta stereotypiasta, että naisten täytyisi sheivata. En sheivaa itsekän (korkeintaan siistin kainalokarvat ja alapän ) ja mulla. Miten siis pidätte alapän karvoituksen siistinä?! Menikö alapän sheivaus taaskin pieleen? Tietty kun ne karvat kasvaa. Pitäiskö joka päivä sheivata?!? Vai mitä te teette?!? Noin joka neljäs nainen ja mies saa häpykarvoja poistaessaan.


  Pieni tupsu on kiva, kunhan muuten on siistitty. Karvattomuudella pyritän korostamaan toisaalta naiseutta, toisaalta miehisyyttä. Miehet saivat tutkimuksen mukaan alapän karvojen poistamisen vuoksi haavoja tai muuta harmia muun muassa kivespussien ja peniksen iholle. Mostphotos 24 prosenttia miehistä ja 27 prosenttia naisista on jollakin tapaa vahingoittanut itseän ja lähinnä ihoaan häpykarvoja poistaessaan. Naisilla vahinkoja tuli erityisesti muun muassa häpyluun tienoille, reisien seksiseuraa joensuu ilmaiset gay videot sisäpinnoille ja välilihan tienoille. Sitä se näyttä olevan myös tuoreen tutkimuksen valossa. Karvaa saa olla vähän kuitenkin. Gwyneth Paltrow ja, cameron Diaz. Siksi kysyimmekin kolminelikymppisiltä miehiltä, millainen alapäkarvoitus on heidän makuunsa. Ja kuten arvata saattaa, tällaisia vastauksia oli helppo saada: Mieluiten kaikki pois, mutta sellainen ihan pieni tupsu tai kiitorata on kyllä ihan jees myös. Onko puskatrendi noussut myös miesten ykkössuosikiksi? Karvattomuuden ihannoimiselle on noussut vastatrendi. Suosikkini on semmonen vähän siistitty malli. Ok, naisten mielipide tuli selväksi. Karvat kuriin, luonnontilallakin on oma, joskin tämän pienen otannan perusteella harvalukuinen, kannattajakuntansa. Puskaa saa olla mieluusti. Etusivu keskustelut keho » Alapän sheivaus, auttakaa! Erityisesti karvojen sheivauksessa tulee helposti haavoja herkille alueille. Jos hiuksiaan voi muutella trendien mukaan, miksei tyyliän voisi vaihdella pikkuhousujenkin sisällä? Mainos, mainos - Vaihda aluetta -Oma ja ja kauneusOpiskelu ja työVlogit ja blogitRunot. Tutkimuksessa oli mukana 5674 aikuista, joilla on tapana ajella häpykarvojaan. Keskusteluketjusta käy kuitenkin ilmi, että moni pitä hieman siistitystä pöheiköstä ja sitten on tietysti niitä, joille käy kaikki.


  Bb veera alasti suomalainen sex

  Siinä tilanne on suunnilleen tasan: 53 prosenttia suosii karvatonta ja 47 prosenttia on karvojen puolella. Bikinirajan huolittelu on sairasta ja ehdottomasti kiellettyä. Suurimmassa vahingoittumisriskissä olivat tuoreen tutkimuksen mukaan miehet, joilla karvoitus on erityisen runsasta. Karvattomuudella voidaan tavoitella myös entistä parempaa seksuaalista tyydytystä. Alapän sheivaaminen voi olla vaarallista, miksi naisen karvoja pidetän inhottavina? Tutkimuksessa mukana olleista henkiöistä 1,4 prosenttia oli tarvinnut läkärin hoitoa karvojen poistamisen aiheuttaminen haavojen tai muiden haittojen vuoksi. Karvattomuudella tavoitellaan viehättävyyttä ja puhdasta vaikutelmaa.

  Online dating byraer pohjois savo

  Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Sekin on mukavaa, ettei karvoja mene suuhun. Täysin luonnontilainen karvoitus on paras. Tutkijoiden mukaan karvojen poistamisen haittoja ei ole tätä ennen kovin paljon tutkittu. Mikenasin mielestä karvojen ajeleminen on ennen kaikkea alistumista miesvaltaiselle kulttuurille, jonka keskellä elämme. Kaikki sänkiversiot ovat ärsyttäviä. Mutta jos häpärit ovat suht karvattomat, niitä on kiva pussailla ja näkee paremmin. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle.